2003-07-26

Lintsillä on kipeän hauskaa

Eilen vietin monta tuntia kierrellen Linnanmäen huvipuistoa kavereiden kanssa, joten ajattelin hieman kertoa omia mielipiteitäni joistakin laitteista.

Polyp - mustekalan lonkerot vatkaavat hauskasti, ei ihan yhtä mieltä vääntelevää heittelyä ja tuntemusta kuin Canobie Lake Parkin Psycho Dome, mutta tylsäksikään tätä laitetta en voi väittää.

Vuoristorata - Lintsin klassikko, tässä on aina käytävä. Tällä kertaa matkasimme junan etupäässä, mäkien huipuilla, varsinkin viimeisillä kunnon hyppelyillä irtosimme penkeistä hetkeksi pari kertaa, hieno tunne.

Space Shot - jonkinasteinen pettymys, kovasti kehuttu vehje nosti nopsasti ilmaan, näkymä oli hieno, vapaapudotus ja pari kertaa paluupompautusta, mutta homma oli ohi aivan liian nopeasti.

Kieppi - Jos tässä laitteessa olisi hieman isommalle päälle suunniteltu päätuki, olisi tämä ehdottomasti loistava laite, nyt pää ei mahtunut "pehmusteiden" väliin, jolloin takaraivo oli hieman hellä muutaman minuutin laitteen jälkeen. Loisteliasta: pyörittyään yhteen suuntaan jonkinaikaa, on laitteen kieputukseen tottunut. Mutta sitten laite vaihtaa suuntaa, ja kieputus saa uutta potkua. Jossain vaiheessa sitä huomasi ihmettelevänsä että miksi kummassa kaikki ihmiset seisovat ylösalaisin, kunnes tajusin että itsehän sitä tässä roikutaan laitteesta, ja juuri samalla hetkellä kiepautettiin taas ympäri johonkin suuntaan.

Hurja Kuru - iso pyöreä lautta matkaa veden mukana tunneliin, sitten pienen roiskivan putouksen ohi, jossa joku kastuu, sitten vähän jyrkempää virtausta, jossa välillä lentää vettä satunnaisten henkilöiden selkään, ja lopulta ison putouksen viertä, jossa joko kastuu tai ei, riippuen siitä miten lähelle putousta pääsee. Huonointa tässä laitteessa on paluuhihna, joka on erittäin nykivä, lautan keskirenkaasta on paras pitää hyvin kiinni ettei kaadu hihnan lähtiessä liikkeelle.

Vonkaputous - Märkä. Tai kuiva, jos istut oikeassa kohdassa. Mutta en kerro mitkä penkit meillä säilyivät kuivana, sen voin kertoa että jokaiselta riviltä joku kastui kunnolla :-)

No comments:

Post a Comment