2008-05-16

Sanoista miestä, sarvesta härkälintua

Tuli eilen käytyä harjoittelemassa, mutta seuran kapteeni houkutteli mukaan kierrokselle ennen kuin ehdin edes kunnolla lämmitellä. Sää oli kierroksen aikana mitä parhain. Puolipilviseltä taivaalta aurinko paistoi minkä ehti, pilvet ja sadetihuutus vain päätti olla välissä suurimman osan etu-9:stä. Matkalla kentälle hämmästelin vaaleita alueita tienpientareella, jotka huhun mukaan olivat pieniä rae- ja lumilämpäreitä.

Kierros sujui suunnilleen niinkuin on tullut totuttua, par-bogi-tupla-tripla -sarjaa toistaen, välillä jonkin askeleen väliin jättäen (yleensä se par). Suurin osa väylistä sujui 5 lyönnillä, joskin yhdellä par-3:lla meni seitsemän lyöntiä pienen metsänharvennushakkuun ja maapohjatutkimuksen jälkeen. Kahdesti onnistuin nappaamaan honoritkin kierroksen aikana, mutta parhaiten jäi mieleen reilun 300m par-4:n drive, joka lensi kauniisti suoraan griinille. Hukassa oleva lähipeli toi mukanaan kolme puttia ja tuloksena oli par.

Kierroksen jälkeen on helppo todeta, että viheriön lähistölle pitää mennä "hieman" harjoittelemaan lisää. Lyhyet chipit olivat täysin eksyksissä ja kaikki yli 5m putit menivät vain noin puoleen väliin. Viikonloppuna olisi edessä ainakin kaksi kierrosta, jos ei tänään tule kentälle eksyttyä. Lähipelialueelle menemistä on nyt paha välttää tulosten valossa, pitäisikö sittenkin perua kierros ja mennä sen ajaksi treenailemaan harjoitusalueelle...

No comments:

Post a Comment