2003-02-02

Lauantain jälkeinen olotila

Sunnuntai.
Se tarkoittaa yleensä sitä, että eilen on ollut lauantai, ja ihmisilla yleensä puheenaiheena lauantai-illan tekemiset ja tekemättä jättämiset.
Mun lauantai meni varsin pitkälle taas aamupäivästä serverin säätämisessä, nyt siinä toimii mailitkin suhthyvin, bogofilter on oppinut tunnistamaan spämmit, yks false-positive, ja kolme false-negativea.
Illalla oli vuorossa osakunnan virkailijanvaihtokaronkka.

Vanhat virkailijat nauttivat uuden isännistön ja emännistön ensikoitoksen hedelmistä, ja hyvää oli. Alkuruokana oli salaatti, jossa oli krutonkeja, pääruokana kanaa punkkukastikkeessa, riisiä ja valkosipuliyrttiöljyä ja kanaa, jälkiruokana uuniomena ja jäätelöä. Ruokajuomaakin oli tarjolla, sekä iloista karjalaista puheensorinaa sekä hyvä määrä hienoja lauluja.
Jatkot olivat vähän säädön takana, ja porukka hajaantuikin pariin paikkaan, osa jäi ekaan baariin, koska päättivät pystyvänsä tekemään riittävästi tilaa, me muut suuntasimme uudelle, Alina-saliin, jossa oli kronoksen 70's bileet. Mä en tiennytkään että Brittney Spears on 70-luvun musaa. Jossain vaiheessa ainakin osa baariin jääneistä päätyi myös bileisiin, ja kaikilla oli tietysti hauskaa ja kivaa.

No comments:

Post a Comment