2003-12-03

Pamauksen jälkeinen olo

Tai "C++ tappaa talossa ja puutarhassa."

Viime viikonloppu oli rankka, torstai-iltana alkoi armoton aherrus saada C++ ohjelmointitekniikan kurssin toinen harjoitustyö (kyllä, juuri se liian iso harjoitustyö) valmiiksi ennen sunnuntai-iltaa, sillä sunnuntaina olisi taas vuorossa Pamaus, tuo akateemisista pöytäjuhlista hauskin.

Pamauksen revyymestarina oleminen oli pelottava kokemus, nyt sain viimeistään ensimmäiset harmat hiuksein, mutta eivät ne päässä kauaa pysyneet, sitä tahtia tuli revittyä esitystä välillä lavan takana seuratessa niitä päästä revittyä :-)

Yleisö onneksi (muutamaa lukuunottamatta) oli sentään kohteliasta, ja nauroi sopivissa paikoissa. Ei se revyy sentään ihan riman ali mennyt, melkein kaikki unohdukset paikattiin sopivalla improamisella, mutta selvästi erottui se, ettei meillä ehtinyt olla yksiäkään semmoisia treenejä missä olisivat olleet kaikki henkilöt paikalla yhtaikaa.

Jatkot SavOssa olivat hauskat, niistä ei enempää, paitsi että aamulla oli pientä tuskaa pysyä pystyssä tavaroita roudatessa, kiitos tuon alussa mainitun projektin aiheuttaman ylirasituksen ja lievien flunssaoireiden. Ihmisen ei ole selvästikään hyvä raataa kolmea päivää putkeen, ensimmäistä kertaa koko akateemisen historiani aikana jäi sillis välistä, ja nolosti vain puhtaan väsymyksen takia.

No comments:

Post a Comment