2004-09-08

Kesä on ohi

Syyskuu on alkanut, joka tarkoittaa sitä, että kesä on jo takana. Elokuussa oli pieniä teknisiä murheita, joten en saanut päivitettyä blogia, vaikka olisin outoa kyllä halunnutkin. Joten lyhyt yhteenveto viimeaikoijen tärkeimmistä tapahtumista.

Elokuun alussa oli osakunnan kesäretki Joutsenoon, jossa kävimme tutustumassa rieskaviikon tapahtumiin lauantaina. Torilla oli vilskettä ja hulinaa, partiotytöt myivät vohveleita, martat rieskoja, paikallinen puuseppä höpsytyskuppeja. Kävin ostamassa itselleni vihdoin höpsytyskupin, ja johan siihen samantien pelmahti paikalle Etelä-Saimaan toimittaja ja kuvaaja tekemään tilanteesta lehtijuttua (joka myös julkaistiin sunnuntaina tai maanantaina, en muista kumpana).

Iltapäivällä oli vuorossa kyykkäottelu, joka tällä kertaa päättyi osakunnan voittoon kunnanvaltuustosta. Tutustuimme noin tunnin mittaisella kiertoajelulla Joutsenoon, ja suuntasimme takaiin Muukonsaareen grillaamaan, saunomaan ja nauttimaan virvokkeita.

Art Goes Kapakka oli elokuun puolivälissä, yhteiskeikka Kluuvikadulle rakennetulla lavalla, ja sen jälkeen kolme kuoron keikkaa. Ensimmäisen baarin meno- ja poistumismatkalla satoi kunnolla, sateenvarjosta ei ollut paljon apua, kun vettä valui kadulla parhaimmillaan nilkkaan asti.

Elokuun lopulla paisteltiin rosvopaistia Vihdissä, 8 syöjää, 9 kiloa. Hyvää oli.

Syyskuussa oli vuorossa jo kauan odotettu urakka: levytysstudioon laulamaan taustoja erän suomalaisen huippuartistin tulevalle levylle. Levy on tiettävästi tulossa ulos ensivuoden keväällä, joskin tämän vuoden puolella pitäisi tulla sinkkulohkaisu, mutten tiedä onko meidän biisimme sillä vai ei.

No comments:

Post a Comment