2008-01-02

Uusi kausi, uudet kujeet

Vuoden ensimmäinen sisäharjoitus on takana, ja uuden kauden alkua tuskin malttaa odottaa. Puttigreenillä tuli kokeiltua 54 reikää puttaillen reiältä toiselle, matkojen vaihdellessa parista liki kymmeneen metriin ja jonkin verran breakkiakin mahtui matkalle. Vain kaksi reikää vei kolme puttia, muiden viedessä pääosin kaksi. Yhdelläkin putilla meni muutama metrin parin lähestyminen. Viimekauden tähtäysongelman ratkaisu alkaa muotoutua harjoitusten edetessä.

Chippikorit olivat tänään pitkästä aikaa kovilla, pari korillista pallojakin tuli lyötyä lähietäisyydelle, ja virhemarginaali oli tällä kertaa ihan siedettävä. Vaikkei koriin sisään mennytkään kovin montaa palloa, tippui kohtuullisen suuri osa alle puolen metrin päähän. Täysin epäonnistuneita chippejä ei tullut kuin pari, ja täydellä swingillä wedge pysyi varsin mukavasti hyppysissä.

Tuli otettua kännyvideoksikin muutama lyönti, tosin sen kuvantarkkuudella ja päivitysnopeudella ei kovinkaan paljon lyönnistä pysty havaitsemaan. BSW ja loppuasento erottuvat,  mutta siihen se sitten melkein jääkin. Jotain omituista niissäkin kyllä näkyy, eikä paketti näytä siltä miltä luulin sen näyttävän. Pitänee ottaa ensikerralla videokamera jalustoineen mukaan, niin saa paremman version ihmeteltäväksi.

No comments:

Post a Comment