2008-04-03

Belek

Elämäni ensimmäinen golf-matka on nyt takana. Mailat säilyivät ehjinä, tuloskortteja täyttyi ja muutenkin oli mukavaa. Titleistin matkasuoja osoittautui toimivaksi ratkaisuksi, kengät kulkivat mukavasti suojan sisäpuolella omissa taskuissaan ja sitä oli helppo kuljetella pitkin lentokenttiä.

Pelit sujuivat vaihtelevasti. Yksi kierros meni jopa 12 lyöntiä alle oman tasoituksen, vaikkei sillä kierroksella onnistunut yksikään lyönti tiiauspaikalta. Yleisesti ottaen koko viikon saldo oli hieman eriskummallinen, mutta kuvaa lähipeliin keskittynyttä talvitreeniä: koko viikon aikana kolmen tai useamman putin griinejä kertyi seitsemän. Osasyynsä toki tuo vaihteleva lyöntitaso kentällä, varsin moni väylä oli muotoa avaus tiiltä 30m, väylälyönti tai kaksi, chippi tai putti, putti.

Rangella löytyi oppitunnin kautta vähän lisää varmuutta rautoihin ja puihin, pari isompaa säätöäkin tuli otettua vastaan. Lähipelialueet olivat hyviä, kolme erillistä treeniviheriötä; puttailuun, chippailuun ja bunkkerilyönteihin oli kuhunkin omansa. Nyt onkin hyvä odotella, että kotikenttä aukeaa ja vuoden kierrokset lähtevät käyntiin.

1 comment:

  1. Jepjep. Itse tykkään kanssa matkustaa vihreiden alueiden perässä :) Viimeksi Floridan ja Karibian suunnalla tuli puttailtua :D Toisaalta se oma kotikenttäkin on arvossa arvaamattomassa. Aina kiva palata sinne.

    ReplyDelete