2008-06-02

Kesän koitto

Neljä kierrosta lisää takana.

Lauantaina Reiman kanssa 18 reikää honoreita vuorotellen, oma tulokseni jäi peräti bufferin alle. Varsinkin taka-9:n 7 peräkkäistä 7ää tekivät tuhojaan tuloskortille. Pitkästä aikaa kierroksen jälkeen ei ollut mitenkään hyvä fiilis.

Tiistaina kävin suorittamassa rästissä olevia lähipeliharjoitteita, pari tuntia ensin lobbia, chippiä, sändiä ja putteja, sitten 9 reiän iltakävely. Bufferissa pysyi, mutta vain vaivoin. Harjoitusalueella kaikki chipit ja lobit menivät nätisti lipulle, mutta varsinaisella kierroksella mikään ei oikein toiminut.

Perjantaina ehdin hieman aikaisemmin töistä kentälle, peliseuraksi tuli Erik, Anssi ja Kaisa. Kierros meni jo hieman paremmin kuin muutama aikaisempi, mutta vain niukasti bufferiin. Loppukierros alkoi jo tuottaa tulostakin, putteri lämpeni hieman, muttei aivan Anssin 5-10 metrin puttien tasolle.

Sunnuntaikierros oli lähinnä lähipeliin tutustumista, peliseurana Antti ja Heli. Muutamia kertoja Paloheinässä käyneenä huomasin Antin swingissä jotain tuttua, paloheinämäistä. Vartalo pysyy lähes paikallaan, ja lyönti tapahtuu pääasiassa liukumalla eteenpäin ja lyömällä voimakkaasti käsillä. Paloheinä palkitsee lähinnä hyvästä lähipelistä, ja tuon lähipelin avulla Antti pärjäsikin melko hyvin tuloksissa, vaikka viheriölle pääsyyn kuluikin lyönti pari enemmän. Pari kertaa tuli päästyä puttaamaan birkkua, mutta tämän vuoden osalta pullo on vielä korkkaamatta. Päällimmäisenä jäi kyllä mieleen väylän 15 par-tulos: avaus sivuvastaiseen tuuleen kamalana slicenä, varapallo kynttiläslice naapuriväylän griinille. Jatko varapallolla dropin jälkeen metsään Outiin, vastaantuleva flight kertoo että alkuperäinen pallo on edempänä, keskellä väylää. Siellähän se, jatko noin 150m tiiauspaikalle, josta 2 hankalan oloista chippiä (lay-up ja griinille) ja 1 putti. 5 lyöntiä hieman takaapäin kiertäen...

Yhteenvetona omasta tilasta ei voi sanoa kuin, että työtä riittää. Jos saisin yhden vajaaksi jääneen turhan väli-chipin pois per vajaa lähestyminen (viheriö-% noin 30), olisi se kierrostasolla 10-12 lyöntiä parannusta tulokseen.

No comments:

Post a Comment